Fair Wear Friday: Saint Evy en Saint Basics

Evy is een heilige, gulle schenkster. Van gedragen kleedjes, van make-up, van vriendschap en van plezier. Onlangs kreeg ik nog eens een zakje van haar, waarin ook dit kleedje zat. Tweedehands, zonder draagsporen en bijzonder schoon. Het kwam ook op het perfecte moment: ik had enorme nood aan luchtigere zomerkleedjes. Het materiaal is niet per se luchtig, maar het model geeft wel voldoende afkoeling, nogal obvious.
kleedje: gekregen van Evy
riempje: ahum… een geel koordje dus
onderbroek: Saint Basics

Over heiligen gesproken: ik mag mezelf sinds kort de trotse bezitster van heilige onderbroeken noemen. Saint Basics, een Nederlandse webwinkel, verkoopt fair en eco ondergoed voor mannen, vrouwen en peuters. Geen übersexy lingerie, maar zwarte en witte basics. Pas op, het zijn zeker geen vodjes voor rond je billen! Mooi afgewerkte, mooi aansluitende en perfect zittende onderbroeken (of minstens de Saint Sarah, waarvan ik meteen enkele 2-packs kocht) zijn het. Ik heb een nieuw favoriet onderbroekenmerk, denk ik.

De Saint-verpakkingen zijn 2-packs, verpakt in gerecycleerde verpakkingen die aansporen om te hergebruiken. Hergebruik ze tot ze uit elkaar vallen! En ook: jeej voor merken die ook over de verpakking nadenken!

Enkele dagen nadat ik mijn onderbroeken had ontvangen, bestelde ik ook twee paar basic T-shirts,  ‘t is te zeggen de geweldige Saint Emma en Saint Julia. Nu heb ik dus ineens 4 zwarte basic shirts. Jeej!

Fair Wear Friday is een initiatief van Lies, Leen en mezelf.
Volgend bericht
Vorig bericht

4 reacties op “Fair Wear Friday: Saint Evy en Saint Basics

Reageer