Fair Wear Friday: Kringwinkelvondsten

De Kringwinkel was me enkele weken geleden weer eens gunstig gezind. Scoren deed ik, big time. Twee kleedjes in een bezoekje! Twee zwarte kleedjes, omdat ik graag zwart draag, ook al past dat wellicht niet bij mij volgens kleuranalysemadammen. Och, ziet mij content zijn, dat is wat telt!
 Kringwinkel kleedje 1 kopie
Nu, verder kan ik over deze kleedjes eigenlijk niet veel vertellen. Ik weet niet van wie ze waren, waarom ze ze weg deden of hoe vaak ze al gewassen zijn. Ik weet alleen dat ze nauwelijks gedragen zijn, dat ik er nauwelijks geld voor betaald hebt (booyah!), dat het weinige geld dat ik er voor betaald heb zorgt voor (tof) werk voor mensen met weinig kansen op de arbeidsmarkt. Wie kring, die wint, big time!

Kringwinkel kleedje 2 kopie Kringwinkel kleedje 3 kopie

Fair Wear Friday is een initiatief van Lies, Leen en mezelf.
Volgend bericht
Vorig bericht

17 reacties op “Fair Wear Friday: Kringwinkelvondsten

Reageer