Fair Wear Friday: Geitenwollenshirts voor Stefan (en eentje voor mezelf)

Er zijn zo van die merken die tot je favorieten behoren vanaf je eerste bezoek aan hun website. Dat was het geval bij Geitenwollenshirts. Tof merk met schone kleren (in beide betekenissen), logo met een knipoog, teksten waar ik van hou en een verrassinkje in je pakket dat mij serieus deed glimlachen (maar je zal zelf moeten bestellen om te ontdekken waarover ik het heb).
Geiten Wollen Shirts review

Wat koop je er?

Shirts voor dames en heren (of voor geitjes en bokken, om het in de taal van GWS te schrijven). Niet zomaar gelijk wat voor shirts, natuurlijk. GWS verkoopt alleen faire en eco shirts: shirts met het Fair Wear logo én het GOTS-label.
Alle stukken kregen een naam. Stefan kocht shirt Klaas, Henk en Jan en truien Cor en Brutus. Ik bezweek voor geitje Bea, maar aaaaargh, ze hebben ZO VEEL mooie shirts. De prijzen? Die zijn heel betaalbaar, vind ik: 14,95 euro voor tops, rond de 20 euro voor de shirts voor bokken, 45 tot 55 euro voor  dikkere truien, 58 tot 62 euro voor gilets. Hoe meer materiaal, hoe hoger de prijs, da’s logisch.
Wat heb je voor dat geld? Fair, eco en geweldig schoon, kwalitatief gerief. Echt, ik vind het zo jammer dat ik jullie niet kan laten voelen aan de stoffen. Of worden alleen naaisters zo wild en euforisch van bepaalde stoffen? Hoe dan ook, een plezier om te dragen, zeg ik!

 

Noch Stefan, noch ik zin hadden om model te spelen, dus vroeg ik of ik foto’s van de GWS-site mocht gebruiken. Deze keer dus geen eigen foto’s, maar mooie foto’s van de mooie GWS-modellen. Booyah, echt, zo heel erg veel en luid booyah voor GWS!
Fair Wear Friday is een initiatief van Lies, Leen en mezelf.

 

Volgend bericht
Vorig bericht

9 reacties op “Fair Wear Friday: Geitenwollenshirts voor Stefan (en eentje voor mezelf)

  1. Momenteel nog basics genoeg in de kast (tenzij mijn opkuis komende week mij toch iets anders zou tonen, maar dat betwijfel ik), maar als die aan vervanging toe zijn, krijgt dit merk waarschijnlijk wel een bezoekje!

  2. Een collega en ik willen samen hier enkele tshirts bestellen (zo betaalbaar zeg, voor zo’n merk!) maar we vinden het wat moeilijk om de maten in te schatten (ook al staat er dat het model van 1m75 maat S draagt) – vallen de maten volgens jou iet of wat normaal of zouden we het er gewoon op wagen? 😉
    Merci voor de tip van de webshop in elk geval!!

    1. Volgens mij vallen ze normaal 🙂 Stefan koopt altijd large, net zoals zijn T-shirts van vroeger, en ik kies small of medium, afhankelijk van het model, ook net zoals vroeger 🙂 Waag het er maar op! (ik heb trouwens al eens moeten retourneren omdat het model toch niet zo flatterend was en dat is alleszins probleemloos verlopen)

      Graag getipt! 🙂

Reageer