Event: Goed Gevoel Ladies Fair, waar ik twee keer een upcyclingworkshop geef (jeej!)

Ik heb de indruk dat ik hier tegenwoordig nogal regelmatig schrijf over events. Events waar ik gewoon naartoe ga als groen meisje, maar ook events waar ik de eer heb om een stukje van mezelf te delen. Dat laatste vind ik zo plezant dat ik niet anders kan dan daarover schrijven. Sorry, dus, maar ook weer niet, want aaaaaah, ik geef graag workshops!
De Goed Gevoel Ladies Fair in Flanders Expo Gent is de volgende plek waar ik toon hoe plezant het is om fietsbinnenbanden om te toveren tot juwelen. Op zaterdag- en zondagochtend van het laatste weekend van maart, telkens van 10u15 tot 11u15, laat ik enkele dames kennismaken met een van mijn favoriete upcyclingmaterialen, de fietsbinnenband. De workshop is nog maar recent toegevoegd, dus inschrijven kan nog, maar de plaatsen zijn – uiteraard – beperkt.
Andere workshops zijn er uiteraard ook, maar euhm, er zijn er al veel volzet, dus haast en spoed is wel goed in dit geval. Verder nog te ontdekken op deze beurs:
Oh ja, hierboven staan vooral eco exposanten, omdat dat nu eenmaal mijn favorieten zijn. De beurs staat natuurlijk vol met andere, niet per se eco exposanten. Maar op dit vrouwenevent kan je dus ook kennismaken met verschillende aspecten van een duurzamere levensstijl. Duimen omhoog daarvoor! Koop je ticket maar al!

 

 

Volgend bericht
Vorig bericht

4 reacties op “Event: Goed Gevoel Ladies Fair, waar ik twee keer een upcyclingworkshop geef (jeej!)

Reageer