Er moet iets weggegeven worden!

Vorige week (oei, dit is ondertussen al meer dan drie weken geleden, ik heb vertraging opgelopen..) kreeg ik twee tassen cadeau, eentje van mijn papa die naar Frankrijk was geweest en eentje van de schoontante op wiens hondjes we gelet hebben.
Nu moet je weten dat ik dan wel vrouw ben, maar niet vrouw vrouw. Ik wil wel een paar tassen, maar ik wil geen kast vol tassen die dan zelden gebruikt worden (want er zijn er altijd die dan tot de favorieten worden gepromoveerd he). En eigenlijk wilde ik sowieso al eens onderstaande tas weggeven, maar nu is het dringend geworden, nu zijn er teveel tassen 🙂 


Het gaat om het bovenstaande kleine leren tasje. Jaaaaaren heeft ze ergens ver weg gelegen (ooit gekregen, maar zelden gebruikt, maar wel met tekenen van gebruik hoor), maar met de verhuis was ze weer opgedoken. En nu geef ik ze dus weg, voor een deel omdat ik het vreemd vind om rond te lopen met het vel van een dode koe (of zo) rond mij, maar ook vooral omdat ik een ander tasje heb in hetzelfde formaat dat mij meer bevalt.
Bij het opruimen voor de verhuis vond ik ook de volgende objecten uit een ver verleden:

een pop, zelden uit haar doos gekropen (dus eigenlijk eerder nieuw dan tweedehands)

een tasje, gehaakt en gevoerd en met roze plastic pareltjes versierd 
(die pareltjes zijn er voor mij teveel aan, ik vind roos niet mooi, om het zacht uit te drukken :p)

Voilà, drie objecten, hopelijk kan iemand er nog iets mee 🙂 Wat moet je doen? Een reactie achterlaten (niet anoniem graag, logischerwijze), met de vermelding welke van deze drie je graag zou hebben. Als je denkt dat er nog mensen zijn die één van deze spulletjes wel zouden kunnen gebruiken, mag je uiteraard de link naar dit bericht doorgeven (want zowel volgsters als niet-volgsters en zowel blogsters als niet-blogsters mogen meedoen, ah ja). Oh ja, graag alleen binnen België (zijnde een gierige/zuinige/sparende net afgestudeerde werkzoekende dame) – tenzij je natuurlijk zelf de verzendkosten wil betalen 🙂
Meedoen kan tot en met vrijdagavond 3 september. Als er niemand reageert, breng ik ze naar de Kringwinkel.

Volgend bericht
Vorig bericht

19 reacties op “Er moet iets weggegeven worden!

 1. Oooh, dat leren tasje is schoon. Ik ben zeker liefhebber daarvan. Ik ben al een tijdje op zoek naar de niet-nieuwe versie daarvan op rommelmarkten e.d., maar steeds zonder succes… Het zou een geschenk uit de hemel zijn!

 2. Oooooh, die sjakosj! Ik ben mijn zwarte namelijk kwijt (mijn enige "sjakosj", de rest zijn meer totes). Maar anders blijf ik wel zoeken in de kringloopwinkels en tweedehandswinkels. 😉

  Oh, en dan ben ik toch niet de enige gierige/zuinige/sparende student die alleen maar in België weggeeft dit keer, ik voelde mij al wat schuldig, maar mijn portemonnee kan het echt niet aan als ie ook nog wat wil sparen. 😉
  (Ik geef momenteel Slaap weg op mijn blog, mocht je't nog niet gezien hebben.)

 3. ik wil graag meedoen voor die pop die wil ik graag weggeven aan een kennis die het voor het moment erg moeilijk heeft !! ik hoop ..
  lieve groet Jezebelle

 4. Hier staat trouwens een pop die daarop lijkt! Gewoon even op mijn naam klikken en je komt erbij uit. 😉

  En euh, tuttuttut… ik doe NIET mee aan deze weggeverij. Een ander gaat er vast meer plezier aan hebben!

 5. Ik doe ook mee voor het leren tasje. Ben al een paar weken op zoek naar zo eentje maar vond er geen. Ik kan het bijna niet geloven dat je er nu één weggeeft ;-).
  Ben ook ooit (zo'n 10 jaar geleden) een net afgestudeerde (talen)studente geweest en wil zeker de verzendkosten betalen, ook al woon ik in België. 🙂

 6. Ooooooooh dat bovenste leren tasje! Mijn handtasverslaafde zelf slaat nu een beetje tilt! Ik zoek al lang iets in die aard, maar de meeste die al tegengekomen ben kosten stukken van mensen. Ik doe dus héél graag mee voor het bovenste! Zoals iemand hierboven ook zei, wil ik ook met veel plezier de verzendkosten betalen. 🙂

 7. Oooh! Tas! TAS! Mooie leren tas!

  Ik wil! Ik ben namelijk op zoek naar een nieuwe tas nu mijn andere lievelingstas, en enige handtas die ik eigenlijk heb, het vorige week maandag begeven heeft. Die oude tas breng ik sowieso naar de schoenmaker, maar het is nog niet zeker dat ze gemaakt kan worden en stel je eens voor dat ik de rest van mijn leven zonder een mooie leren tas door het leven moet gaan! Dat zou zo zielig zijn! *drama queen modus* 😉

Reageer