En toen was er een ondertitel!

Het mocht niet zijn. Mijn en jullie favoriete ondertitel, Een boek vol zelfmaakplezier en ander vertier, verloor de ondertitelstrijd.
Maar niet getreurd, de knoop is doorgehakt en het boek komt er nog steeds aan*! En wel met (hoogstwaarschijnlijk, want hé, er is nog niets gedrukt) als ondertitel:
De kunst om toffe dingen te maken
met wat je (meest)al hebt
Zo dus.
art-d-eco-cover-kelly-eeckhaut
Intussen is vormgeefster Severien volop aan het werk om een kleine 40.000 woorden en zo’n dikke 300 foto’s op 224 pagina’s te lay-outen. En ze doet dat ZO goed. Bij elke Skype-vergadering moet ik mij een beetje inhouden om niet al te hard over te komen als een dolgedraaide kip, zo enthousiast maakt haar werk mij.
Ik bedoel, ZO enthousiast:
* Oh ja, het zal wel helaas pas in mei verschijnen. Maar hé, da’s nog altijd voorjaar 2014!
Volgend bericht
Vorig bericht

14 reacties op “En toen was er een ondertitel!

  1. Wat jammer dat ik pas in september jarig ben, maar ik zal met plezier zelf in de buidel tasten want ik wil niet zo lang wachten 🙂
    Er wordt ergens in de loop van mei hier in de buurt een gans project rond kunst & recyclage gehouden, ik heb hen gesuggereerd om met jou contact op te nemen; moest je een telefoontje krijgen, dan weet je tenminste welke mysterieuze blogleester reclame loopt te maken voor je boek 🙂

Reageer