En de winnaar is …

art d'eco give away

Haar reactie herinnerde me trouwens aan de woorden van een van de meest enthousiaste fans die ik ontmoette: “Oh ik vind uw boek zo zo zo tof, ik heb het al een paar keer geleend uit de bib en de laatste keer heb ik het helemaal gekopieerd, zo tof is het!” Ik wist eigenlijk niet goed hoe ik moest reageren. Ontleen het gerust duizend keer, maar gewoon helemaal kopiëren? Nee, niet zo lief.

Al wie niet won, maar wel een exemplaar wil: er zijn niet zoooo heel veel exemplaren meer, dus twijfel niet te lang. Ik heb er zelf nog enkele (bestellen en info vragen kan via mail), of je kan bestellen bij druantia.be, Standaard Boekhandel of bol.com. Of op nog andere plaatsen, ik heb er geen idee van waar het eigenlijk nog te koop is … Zoekt en gij zult ongetwijfeld vinden!

 

(Door de verhuis van mijn blog zijn alle reacties op dit bericht verloren gegaan.)

Volgend bericht
Vorig bericht

Reageer