Een uitstapje naar Oostende

Zondag treinden mijn schoonzus en ik naar Oostende, alwaar de eerste editie van Tapisplage, hét inspiratie-event voor de bewuste madam, plaatsvond. Een vriendin uit Bredene loodste ons naar Hangaar 1, een ietwat bouwvallig ogend gebouw dat voor een dag door enkele tientallen gedreven, creatieve vrouwen (en hun echtgenoten) ingepalmd en tot walhalla voor enkele honderden madammen en juffrouwen en misschien ook wel een paar meneren omgetoverd werd. En het was daar aangenaam vertoeven, in de Hangaar, niet ambetant druk (of toch niet toen wij daar waren), inspirerend (missie geslaagd dus 😉 ) én lekker, dankzij Koek&Zopie.
Naast cadeautjes voor andere madammen kocht ik daar ook twee cadeautjes voor mezelf. Een metertje niet-biologisch katoen (shame on me!) van bij Koekepeertje en, om het goed te maken, een metertje 100% biologisch katoen van bij Vermiljoen.
Na al dat schoons strompelden mijn schoonzus en ik naar het strand. Want als ge dan eindelijk nog eens ‘naar de zee’ gaat, moet ge toch efkes pootjebaden he. En fotootjes trekken…

Ja, het was een fijne dag.
Volgend bericht
Vorig bericht

3 reacties op “Een uitstapje naar Oostende

Reageer