Een rekje voor in mijn hoek(je)

In de gang boven hing een rekje van uit de jaren stillekes, net zoals er op onze slaapkamer eentje hangt, maar dan groter. Maar daar boven hing dat niet veel te doen. Dus verhuisden we het naar beneden. Weer wat plaats voor mijn naaispulletjes dus, jeuj! Merciiiiii, S.! 😀

En als u mij nu wilt excuseren, ik ga mij terugtrekken in mijn kamer en nekeer een paar dingen proberen creëren i.p.v. mijn te-naaien-lijstje alleen maar langer te maken door te veel door te klikken naar creatieve websites en blogs…
Volgend bericht
Vorig bericht

3 reacties op “Een rekje voor in mijn hoek(je)

  1. Zo'n tof rekje! Heel rerto, zo met die Mondriaan-kleurtjes. En wat ik ook zo fantastisch vind aan zo'n rekje, is dat je er ook nog vanalles aan kan hangen! Ik hou van onverwachte versieringen, en dat gaat perfect op zo'n rekje.
    Werk maar goed door aan je naaiprojectjes (dat zou ik eigenlijk ook moeten doen), dan zien we binnenkort weer een leuke aanwinst!

Reageer