Een pakje!

Gisteren besteld, vandaag geleverd. Heerlijk, een pakketje bij Kudzu bestellen! 
En kijk eens goed wat er allemaal in die kleine doos zat! Een knap staaltje inpakken, noem ik dat! Toen ik de doos zag, dacht ik heel even dat niet alles er bij zou zijn… Ik was dus serieus onder de indruk, zoooo weinig verpakking en zo goed geschikt. Jaaaa ja, straffe dinges (of straffen toebak, zoals ze hier zeggen)!
En zoals u ziet, heb ik me ook DE BIJBEL van het tuinieren besteld. Genoeg lectuur voor enkele jaren, als je ‘t mij vraagt.
Daarnaast ziet u ook de lichtgroene doosjes van Preserve. Ook al wil ik zo min mogelijk plastieken potjes en zoek ik naar alternatieven, plastieken doosjes zijn wel zeer handig om eten mee te nemen voor onderweg. Om dus te voorkomen dat mijn vriend op het werk à volonté (dure) broodjes begon te kopen (en voor de duidelijkheid: hij neemt zelf ook liever boterhammekes van thuis mee hoor 😉 ), zocht ik ‘goede’ plastieken doosjes en vond ze natuurlijk bij Kudzu. De doosjes zijn gemaakt van gerecycleerde materialen en zijn BPA-vrij. Meer info op preserveproducts.com.
En nog een close-up van het kleine notitieboekje:
Als ze dat in stofjesvorm zouden verkocht hebben, zou ik er iets moois mee kunnen gemaakt hebben! 😀 Met andere woorden, ik vond dat zo’n mooi boekje dat ik me eens liet gaan 😉
Zaterdag is de Kudzu-winkel in Brugge trouwens officieel geopend! 
Tip van mij: Allen daarheen! Met het openbaar vervoer graag 😉
Volgend bericht
Vorig bericht

2 reacties op “Een pakje!

  1. Die notebookjes zou ik allemaal willen kopen. En ik heb dat helemaal niet nodig.. Zo schoon dat die zijn! Ik sta trouwens ook altijd versteld van de snelheid waarmee die pakjes toekomen…

Reageer