Een paar youtubekes

Om u even een indruk te geven van de films die ik onlangs uit de bibliotheek leende. Uiteraard allen aanraders.

The Cove

The End of the Line (zeker aan te raden bij diegenen die denken dat er met vis eten niets ‘mis’ is)

Food, Inc.

We feed the world

En ik zag ook Once (met heel schone muziek), Lars and the real girl (dank u, Celestine) en Komt een vrouw bij de dokter (dank u, Tess). Van een heel ander genre, maar tevens heel goede films.
Volgend bericht
Vorig bericht

4 reacties op “Een paar youtubekes

  1. Die films hebben ze ook bij ons in de bib, en ik heb ze al vaak vastgehad, maar weer teruggezet. Puur omdat ik schrik heb voor een slecht gevoel! (Erg, he…) Maar ik ben dan weer blij dat ik via jouw blog opnieuw gestimuleerd wordt om nog maar eens wat stapjes op ecologische wijze te zetten. Twee stappen vooruit, 1 stap achteruit… zo werkt dat helaas bij mij, maar uiteindelijk ga ik wel traag vooruit.

    Zo heb ik na een jaar vegetarisme weer vier maanden vlees gegeten. Maar sinds enkele dagen krijg ik weer veggiefood op mijn bord. En content dat ik daarmee ben!

  2. Hehe, ja, toch wel enkele, Tess 🙂 Voor mijn vriend was het zelfs te veel, hij kon er echt niet naar verder kijken…

    En Celestine, schrik voor een slecht gevoel? Bij mij hebben zulke films een ander effect. Ik leer erdoor bij, ik heb nog meer argumenten voor het geval mensen over de milieuproblematiek willen praten, en ik krijg bevestiging dat wat ik doe goed is… Ik voel me 'gesteund' of zo. Dus allez, hop hop, naar de bib! 😉
    En goed dat je content bent met je veggie eten. Dat maakt mij ook content 🙂

Reageer