Een naaidagje

Werkloos, te koud om in de tuin te liggen lezen (alhoewel het er vandaag wel verleidelijk warm uitziet), geen dringende verf- of vloerwerken meer (wel andere huishoudelijke taken, natuurlijk!, maar die mogen wachten), nog een lijstje met aanvragertjes (enkel voor mensen met geduld 😉 ), ‘t was hoog tijd om een dagje of twee naaien in te lassen. 
Ik naaide het intussen alom bekende MiekK-zonnebrilzakje als cadeautje voor een vriendin (maar als ze het niet mooi zou vinden, wil ik mezelf gerust tot eigenaresse benoemen). Ik gebruikte een badstofoverschot als voering, want mijn fiberfill is veel te dik. Het blad komt van de prachtigste boom in ons tuintje. Maar ik weet niet meer hoe hij noemt, tssss, erge ik.

Ik maakte een kookschort voor mijn jarig stiefzusje. Langs de twee kanten te dragen, dan kan ze kiezen (allemaal stofjes gekregen van tante C., merciiiiiii, er zitten veel mooie stoffen bij!). Hopelijk is hij groot genoeg, want ik weet haar maten niet…

En ik werkte verder aan een broek voor mijn schoonneefje. Maar daarover later meer 🙂
‘t Was plezant, met de radio een beetje luider en met tussendoor een lekker stuk fruit uit mijn fruitpakket (of een zelfgemaakt kokoskoekje natuurlijk). Genieten!
Volgend bericht
Vorig bericht

4 reacties op “Een naaidagje

Reageer