Een jasje voor een iPad

Als kerstcadeau kreeg mijn schoonvader een iPad.

Toen hij van de shock door het krijgen van zo’n object bekomen was, vroeg hij me of ik een hoes kon maken, zodat hij zijn nieuw gadget veilig tegen krassen kon meenemen.

Dat stond dus al zo’n anderhalve maand op mijn te-doen-lijstje. Uiteindelijk helemaal niet veel werk, maar ik heb lang gepiekerd over hoe ik het zou maken – om dan uiteindelijk terug te komen op mijn eerste idee: een zakje zoals het Mme Zsazsa-pamperzakje, maar dan uiteraard van een andere grootte, en gevoerd met dun tafelkleed voor behoud van de vorm en een dikker, fleece-achtig stofje, zodat de iPad zacht op reis kan…

Ik presenteer u: de iPad-hoes…

ipad-hoesje

Sober en eenvoudig, zonder knopen (afgeraden door S., want dat zijn drukpunten en die zijn uiteraard te vermijden) …

ipad-hoesje

ipad-hoesje

Maar wel met een propere afwerking! (kan moeilijk anders, ‘t is altijd rechtdoor, haha)

Materiaal

Zichtbare stof en velcro uit Kringwinkel, tafelkleed en voering gekregen, biais nieuw

Volgend bericht
Vorig bericht

16 reacties op “Een jasje voor een iPad

  1. Bedankt allemaal 🙂

    Voor de geïnteresseerden: het truitje komt van bij VaiVerde 😉 Wel van vorig jaar, maar allez, ze hebben daar altijd wel heel mooie biokleding! 🙂

Reageer