Een bezoekje aan Kudzu leverde (o.a.) op…

– twee mooie kleine bamboe-kommetjes, voor elk eentje, ideaal voor ontbijtgranen 😉
– een vergiet, gemaakt van gerecycleerd plastiek en BPA-vrij
– een bamboe-lepel (oke, ik had er al twee van een eerdere bestelling, maar daar zat geen gat in, en een keukenprinses in wording kan zo’n lepels altijd gebruiken he 🙂 )
En aangezien ik (maar ook hij natuurlijk :p) binnenkort niet alleen zal mogen koken en bakken, maar ook schoonmaken, kocht ik ook nog een paar rubberen verantwoordde handschoenen (ge weet nooit wat voor vuil de vorige huurder heeft opgehoopt he) en ‘sponsdoeken’ (ter vervanging van keukenrollen).
En zo zijn we weer een stapje dichter naar het alleen gaan wonen se 😀
Voor wie het nog altijd niet wist: vandaag en morgen zijn het opendeurdagen bij Kudzu in Brugge, de ideale gelegenheid dus om hun vele mooie en ecologisch verantwoorde producten eens te kunnen aanschouwen vooraleer naar aankoop over te gaan (altijd handig voor mensen als ik die zich de werkelijke grootte zelden goed kunnen inbeelden, ook al staat het er op de site bij vermeld, haha)… 
Volgend bericht
Vorig bericht

6 reacties op “Een bezoekje aan Kudzu leverde (o.a.) op…

 1. oooh je bent geweest, wat leuk.
  Jammer dat ik er zelf niet geraak, maar met al de aankopen die ik er al gedaan heb kan ik misschien zelf al een soort van showroom beginnen… (bij wijze van grove overdrijving dan)
  Ik had wel graag eens de mensen achter kudzu in het echt ontmoet.

  Dat samenwonen komt nu echt wel dichterbij…. leukleuk!

 2. Iedereen die er niet bij kon zijn op ons opendeurweekend, maar ook alle leuke mensen die er wel waren, heten we vanaf midden augustus van harte welkom in onze echte winkel, waar je alles eens kan vastpakken en op ware grootte kan aanschouwen. En je kan ook kennis maken met het Kudzu-team! En ja, ook op ware grootte 😉

  St-Jacobsstraat 10, 8000 Brugge

  Met nog eens een dikke merci aan Kelly om reclame voor ons te maken!

Reageer