Doe-het-zelverij: van afgeknipt broekske tot deftig broekske

Onlangs, voor ik op het idee kwam om een écht deftig shortje te maken, maakte ik van een afgeknipt broekske een (enigszins) deftig broekske (negeer dat ene gaatje). Het was ooit een shortje van mijn mama en lag nu al een paar jaar in mijn kleerkast. Na dat andere shortje was dit jeansexemplaar aan de beurt voor wat pimperij. En terwijl ik dan toch bezig was, nam ik een paar foto’s.

naaien-short-kant-voor-na

naaien-short-kant-strijk1

naaien-short-kant-frinzjels kopie

naaien-short-kant-veel-beter

naaien-short-kant-overlock

naaien-short-kant-kantje

naaien-short-kant-spelden-768x1024

naaien-short-kant-stikken1

naaien-short-kant-draai-om

naaien-short-kant-stikken2

 

naaien-short-kant-short-met-kant-handleiding

Volgend bericht
Vorig bericht

17 reacties op “Doe-het-zelverij: van afgeknipt broekske tot deftig broekske

Reageer