De zomer in een rokje

Ik stikte nog eens een rokje, in het kader van: “Kelly, werk die UFO’s eindelijk eens af!” (UFO = UnFinished Object) en “‘t is zomer, naai nog eens een rok!”. Geen specialleke, gewoon wat restjes stof die ik zonder nadenken opviste, geen nieuwe technieken geleerd, maar dat hoeft niet altijd, denk ik dan. Zeker niet in tijden van boekschrijfdenkwerk, denk ik ook. Gewoon gaan met de banaan.

geel-restjes-rokje-allemaal-rokjes-detail

 

geel-restjes-rokje-allemaal-rokjes

geel-restjes-rokje-allemaal-rokjes-achterkant

Het UFO-gedeelte beperkte zich eigenlijk tot het beleg. Dat knipte ik voor een ander rokje, maar daarvan maakte ik uiteindelijk een exemplaar met een elastische band. Waardoor dit beleg op de UFO-stapel terechtkwam. Tot vorig weekend, het weekend waarin bergen UFO’s gefinished werden.

geel-restjes-rokje-allemaal-rokjes-beleg

En nu hopen maar dat ik er ooit een 8-jarige gelukkig mee kan maken!

geel-restjes-rokje-allemaal-rokjes-zoom

Patroon rokje

Allemaal rokjes, Mme Zsazsa

Volgend bericht
Vorig bericht

17 reacties op “De zomer in een rokje

  1. UFO = keitof bedacht, zo klink het minder als die verdomde stapel waar ik eindelijk eens aan moet verderwerken 🙂
    rokje is heel mooi en het hoef niet altijd ingewikkeld of nieuw, gewoon leuke eenvoud..

Reageer