De vrolijke thuisblijfbroek

Een paar maanden geleden was het Stoffenspektakel naast onze deur. Vijf minuutjes wandelen, wat een gemak. Alleen kon ik niet gaan, want het was vrijdag en ik moest werken. Mijn schoonmoeder wist dat, trotseerde de massa en kocht een paar lapjes stof voor mij. Zomaar, onaangekondigd, kweetniehoelief. Niet eco, maar hé, da’s het enige minpuntje. Binnenkort ga ik wellicht zelf eens langs, want dan is het op zondag. Benieuwd of ik daar intussen al biologische stoffen zal kunnen vinden (ik vrees er nogal voor)…

pyjama-appeltjes-2

Goed, de stoffen. Tot het stapeltje behoorde deze appeltjesstof. Schoonmoeder zag er een kleedje in, ik bleef het zoeken, maar vond het precies toch niet. Wat ik wél nodig had, was een thuisblijfbroek. Een soortement van pyjamabroek dus, maar niet om in te slapen, wel om in te chillen. Anderhalf uurtje werk voor uren chillplezier, woot woot!

pyjama-appeltjes

pyjama-appeltjes-3

Volgend bericht
Vorig bericht

15 reacties op “De vrolijke thuisblijfbroek

Reageer