De maxi, boodschappentas nummer 4

Mama wilde een maxi-boodschappentas. Voor wanneer ze een paar broden tegelijk meebrengt, want daarvoor gebruikte ze meestal een grote plastiekzak. En ze is er heel blij mee. Ik vind hem niet zo mooi, maar smaken verschillen natuurlijk. En ja, het belangrijkste is uiteraard zijn functie en niet zozeer zijn uiterlijk. Als voorzakje wou ik eens een rekbaar exemplaar. En het is gelukt, maar ik had het nog niet vastgenaaid, gewoon vastgespeld, en wou even demonstreren hoe dit dan werkte, toen mama zei dat ze een zakje niet nodig vond. Nu ja, gelukkig kan ik het nog gebruiken voor een andere zak. Ik heb wel een binnenzakje gemaakt, want dat wilde ze zo graag, voor haar portemonnee en sleutels, objecten die soms moeilijk of traag vindbaar zijn in een handtas…
maxi

Volgend bericht
Vorig bericht

Een reactie op “De maxi, boodschappentas nummer 4

Reageer