Dé LETS-buit van het jaar (tot nu toe)

Het is al eventjes geleden dat ik over ‘buit’ schreef. Nochtans onterecht. Want ‘t is niet omdat hier niets gekocht wordt, dat er NIETS meer in huis komt.

Om mij alvast voor te bereiden op een jaar ‘niets kopen’ (om het gemakkelijk te zeggen), regelde ik enkele weken geleden nog een geweldige, stockaanvullende adoptie: 6 grote, volle zakken bolletjes van alle soorten. Allemaal dankzij een letser (wie nu denkt, wat is da nu weer? hier meer info) met een uitgedoofde passie voor breien. Zie mij stralen, met al mijn zakken 😉

Het resultaat: een niet te verwaarlozen uitbreiding van de garencollectie…

… die gestockeerd werd in onze – godzijdank – gigantische kleerkast.
Hiermee moet ik toch zéker minstens een jaar verder kunnen?
Volgend bericht
Vorig bericht

13 reacties op “Dé LETS-buit van het jaar (tot nu toe)

Reageer