De laatste baby- en kinderspulletjes voor 10 in 11

Wat deze maaksels gemeenschappelijk hebben, is dat ze allemaal gemakkelijk om te maken zijn, dat de handleidingen heel duidelijk zijn en dat ze zo snel klaar zijn. Leve minispulletjes! 😉

muts
Materiaal: nieuw bolletje wol.
schoentjes

Patroon via Ravelry: Baby Booties.
Materiaal: tweedehands bolletje wol.
To do: pimpen met een minibloemetje of zo.

broekje

(= gerecykleerd, nummer 9, want ‘t is niet omdat de Recykleer-veertiendaagse van Boomie voorbij is, dat er hier niet meer gerecykleerd wordt he)
Patroon: Made.
Materiaal: XXL-broek, gekregen van iemand die haar kast eens uitkuiste ;-).

topje
Patroon: Prudent Baby (opgepast met de halsstukken, dat is wat prutswerk – dat zie je jammer genoeg aan mijn testexemplaar zeer duidelijk…).
Materiaal: goeie vraag… ik denk dat ik het eens van iemand gekregen heb… het moet oorspronkelijk een tafelkleed of picknicklaken ofzoiets geweest zijn…
Volgend bericht
Vorig bericht

9 reacties op “De laatste baby- en kinderspulletjes voor 10 in 11

  1. Ik probeerde jou gisteren en vandaag de kousenpdf door te mailen, maar het lukt niet. Ik krijg telkens een foutmelding teruggestuurd… 'k Heb nochtans alle spaties verwijderd… Ik probeer de pdf op mijn blog te zetten, dan kan je langs die weg downloaden!

  2. 't ziet er weer allemaal geweldig uit! ik ben momenteel hélemaal stilgevallen, ben als een gek aan't werken, tja. gelukkig kan ik mijn crea-nood hier af en toe nog komen bevredigen (passief dan wel, ma kom).

Reageer