De eerlijkheid van een kind en hoe die voor een give-away zorgde

Dat ik zelf meestal niet diegene ben die beslist welk cadeautje wordt gekocht voor een jarig familielid, schreef ik hier al eens. Maar soms ben ik wel diegene die beslist. En een jaar geleden had dat het volgende tot gevolg: ik kocht onderstaand tasje bij Trashilicious voor mijn petekind dat 5 jaar werd, hij vond het niet leuk / mooi en weigerde het aan te nemen.

Nochtans vind ik dit tasje zelf nogal cool. Mijn petekind was toen nogal begeistert door dieren, ik had het tasje gevuld met verftubesofzoiets, maar neen, hij vond het niet mooi. Een jaar en enkele weken later staat het hier nog, ongebruikt en ongeliefd.

Dus geef ik het weg.

Ter info: de afmetingen zijn 26 x 18 x 10 cm. De tas kan gebruikt worden als toilettas, zwem- of turnzak, lunchtasje, etc. Ze is gemaakt van gerecycleerde sapverpakkingen en kan daardoor wel tegen een paar spatjes water. De producten van Doy Bags worden gefabriceerd en verhandeld volgens Fair Trade principes.
Ken jij wel een kind of een volwassene die dit tasje leuk zou vinden? Laat een reactie achter of mail naar lamerletteblanche (@) gmail (punt) com. Meedoen kan tot en met 28 juli. Enkel voor Belgen, want de verzendkosten naar Nederland zijn te hoog. 😉

Volgend bericht
Vorig bericht

39 reacties op “De eerlijkheid van een kind en hoe die voor een give-away zorgde

 1. oh ja ik ken wel een volwassenen die dat helemaal ziet zitten!!! EN ik denk eerlijk gezegd dat ik hier ook wel een paar koters heb rondlopen die het fantastisch zouden vinden… ;o))
  Maren (hoemmelke.blogspot.com)

 2. Allee, wie vindt dat nu geen mooie tas? Mijn kids (en ikzelf) zouden zo'n tas absoluut zien zitten !
  Ik bewonder dat eigenlijk wel, als kinderen dat 'durven' zeggen dat ze iets niet leuk vinden. Ik durfde dat niet en vind dat nu nog altijd moeilijk. Gelukkig hebben mijn kids dat probleem niet 🙂

 3. Ooh ik hou van die soort zakjes die gerecycleerd zijn. Heb er in Thailand gezien van caprison en andere verpakking , ook cola blikjes werden sPeelgoed of andere Coole dingen! Ik doe dus graag mee voor mezelf. Zakjes kan je nooit genoeg hebben. Lieve groetjes

 4. Zo'n fleurig tasje wie ziet dat nu niet graag!
  Kordate kerel dat petekind van jou 😉 Maar misschien niet slecht zo'n jongen met een eigen wil, die zal nog ver komen 😉
  Mijn dochter van 6 is gek op tasjes… om het even in welke vorm, kleur of maat als het maar tast!

 5. een geweldig leuk tasje, maar ook wel leuk dat dat petekind zijn eigen wil laat zien 🙂
  heb twee dochters, zou zelf geen kans krijgen om het te gebruiken 🙂 doe dus graag mee!

 6. Mijn zoontje van bijna twee zou dit super vinden. Zijn lievelingsdier is een giraf, en hij heeft nog geen toiletzak. 't Zou hier ook goed dienst kunnen doen als tasje om zijn auto's mee te nemen als we weggaan.

 7. Ik doe mee! Ik heb recht op een coole, nieuwe en waterbestendige toilettas sinds de kat van mijn vriend mijn vorige heeft overgegeven !! De nieuwe moet dus tegen wat vocht kunnen 😉

  1. Altijd jammer trouwens als je denkt dat je met het ideale cadeautje komt en het blijkt dan helemaal anders uit te pakken.
   Gelukkig was je petekindje eerlijk. Nu kun je nog iemand gelukkig maken.

 8. Ideaal voor zoonlief! Die heeft de laatste tijd iets met "ianten en affen"… Olifanten en giraffen dus! Het kind kan nog ni deftig klappen maar wel de sjakos van moeder leeghalen. Dus voor hem een eigen sjakos met een "iant en een af" op!

 9. Oh, mijn 3-jarig meisje vindt het ook een leuk tasje, dus ik ding graag mee 🙂 Een lunchzakje of zwemzakje of … het krijgt alvast een bestemming als ze in september naar school gaat!

 10. Mijn metekindje is zot van olifanten! Hij zou dit helemaal fantastisch vinden. Het kan zelfs een huisje worden voor al zijn diertjes (waarvan de oorspronkelijke verpakkings/opbergdoos al kapot is ondertussen).

Reageer