Clouds voor mijn zonnebrilhoesje

Op het vorige Fair Festival kocht ik mijn eerste zonnebril ooit. Mijn vorige exemplaar vond mijn papa jaren geleden in een tweedehandsauto. Cool ding, maar het had zijn tijd wel gehad. Een nieuw exemplaar dus, en liefst nog een beetje eco.

Op de tweedehandsmarkt vond ik helaas mijn goesting niet. Maar op het eerlijkste festival in België dus wel: een houten zonnebril van Antonio Verde. Ik kocht hem bij Mud Jeans voor een toen lager prijsje – hoera! Oh ja, tip: dikkere portemonnees kunnen ook bij L’essentiel de Marcelle houten zonnebrillen kopen.

zonnebril antonio verde

Goed. Een zonnebril heeft een hoesje nodig, een iets duurdere zonnebril nog meer. De stofkeuze was snel gemaakt (een restje van dit project + zonnebrilvriendelijke flanel), maar het project werd op het to do-lijstje gezet wegens lage prioriteit (ik kocht de bril op het einde van de zomer).

2014-05-selfie met zonnebril
#selfiemetzonnebril

Maanden geleden werd dan eindelijk de stof geknipt, maar merkte ik dat ik geen plakkatoen mee verhuisd had naar onze tijdelijke camping. In onze stock (het deel gerief dat nog op een kamer in het vorige huis gepropt staat) vond ik mijn gerief niet terug (te goed ingepakt?) en zo liep het projectje-dat-eigenlijk-maar-een-uurtje-duurt alweer vertraging op.

zonnebril hoesje diy

Na een bezoekje aan de eerste de beste naaigeriefwinkel pikte ik de draad op. Om hem weer te laten vallen om projecten-in-opdracht-van-anderen voorrang te geven. Tot de schrik voor een kapotte zonnebril te groot werd. Actie!

En zo geschiedde: mijn zonnebrilhoesje, gemaakt uit twee Cloud9-stofjes.

zonnebril hoesje
zonnebril hoesje cloud 9 fabrics
Patroon: gratis bij Thread Riding Hood
Stof: Cloud9 – Trident Daffodil + geel met witte stipjes-flanel, uiteraard van bij Georgette

Volgend bericht
Vorig bericht

14 reacties op “Clouds voor mijn zonnebrilhoesje

Reageer