De cake smash tutu voor Alizée

Klaar voor een hoge dosis schattigheid? Wel dan, scrollen maar! Ik mocht namelijk een cake smash tutu maken voor mijn nichtje Alizée. Een watte? Welja, een tutu die ze kon dragen voor haar cake smash fotoshoot. Ik had nog nooit gehoord van zo’n shoot, maar blijkbaar is het een manier om de eerste verjaardag van een kindje te vieren. Het mag zich tijdens zo’n shoot volledig uitleven op een taart. ZA-LIG. Het resultaat? Een hele hoop aandoenlijke en hilarische foto’s. Ik heb er vier uitgepikt, maar dat was echt niet simpel.

cake smash tutu

Voor de tutu baseerde ik me op deze werkwijze. Vijf meter witte tule knipte ik in stroken die ik rond een koord knoopte. Dat was een wreed ontspannende bezigheid in combinatie met Netflix, dat kunt ge u wel voorstellen, zeker?

cake smash fotoshoot

Maar zie toch, dat gezichtje!

cake smash fotoshoot

cake smash tutu

De foto’s zijn – obviously – niet van mij, maar wel van professioneel fotografe Vicky. Zo tof dat ik ze hier mocht delen, hé!

Volgend bericht
Vorig bericht

17 reacties op “De cake smash tutu voor Alizée

 1. Off-topic, maar ik zag in de zijkant je mooie fotomuur! ❤️Hier komt het er maar niet van om foto’s af te drukken en op te hangen o.a. omdat ik opzie tegen het bijeenzoeken van kaders. Maar jij hebt geen kaders als ik het goed zie, mag ik eens vragen hoe je de foto’s dan hebt opgehangen en of je tevreden bent van je systeem?

   1. Dankjewel om deze vraagstaart haar vraag weer eens te beantwoorden. Washitape, ik vermoedde al dat dat het codewoord ging zijn, maar ik zag het niet. Heb nog eens goed gespeurd op de foto en nu zie ik het: grijze tape! En ik volg je helemaal wat betreft volle focus op de foto’s!
    (ik ga eens op zoek moeten gaan naar echte washitape, ik kocht een tijd geleden tape in de AVA en dacht dat het dat zou zijn, maar het lost erg snel en kan volgens mij zeker geen foto dragen, want een post-itje lukt al niet)

    1. Haha, graag gedaan! Ik weet alleen nog dat ik de mijne al zeker drie jaar geleden gekocht heb via kousenenkarton.be, maar merk ofzo weet ik niet meer. Veel succes met de zoektocht!

 2. Maar zo tof! Ik heb er nog altijd keihard spijt van dat ik geen cake smash voor J. heb gedaan, maar dat kan ook als ze twee wordt, niet? En nu ga ik wel een tutu maken, want vrijdag is het carnaval in de crèche en ja, deze mama wou persé weer zelf iets maken. Thihi!

 3. Dit zie ik mijn schoonzusje nog doen wanneer mijn metekindje één jaar wordt. Eerst volgende week maar even vieren dat ze een half jaar oud is. Als meter mag je daar ook een kaartje voor sturen hé.

Reageer