Cadeautjes n° 2, 3 & 4

Mijn petekindje is 4 jaar geworden, dus wilde ik 4 zelfgemaakte cadeautjes afgeven. Mijn kleurpotlodenrol (met kleurboek), snorretje (want snorren zijn cool, gezien bij Naai-s) en vlaggenlint (oké, eigenlijk misschien meer een cadeautje voor de mama) gingen in het niets op naast al het plastieken speelgoed dat hij van vriendjes en zijn kijk-dit-en-dit-en-dat-heb-je-van-tante-gekregen-onthoud-dat-maar-goed!-tante en zijn lieve oma kreeg (oké, de fiets was wel nog cool – en veel nuttiger en leuker en zo). Maar goed, hij was blij met zijn kleurpotlodenrol, begon meteen een beetje te kleuren (maar werd al snel – opzettelijk welteverstaan – afgeleid door de veel grotere cadeaus van zijn tante) en vond zijn snorretje ook wel grappig (maar ik was het fototoestel vergeten :(…).

Het laatste cadeautje raakte niet tijdig af. Taalkundige toestanden verhinderden mij namelijk om daaraan verder te naaien. Daarenboven was / ben ik er nog altijd niet uit welke stofjes nog te gebruiken – door mijn gebrek aan leuke ‘jongensstofjes’. Het is een zak in wording, voorzien met een coole cowboyhoed (zeer assortie met de snor, niet?) en zijn naam in vilt. Die zak mag hij dan vullen met speelgoed voor wanneer hij bij meme Kelly komt spelen, binnen enkele weken, als ik eindelijk verhuisd ben 🙂

Trouwens, wie restjes vilt heeft en niet weet wat ermee te doen, mag mij gerust mailen 😉

Volgend bericht
Vorig bericht

7 reacties op “Cadeautjes n° 2, 3 & 4

Reageer