Booyah! x9

Er zijn zo van die weekends dat ik überdankbaar ben dat mijn lijf mij kan volgen, dat ik perfect gezond ben (woorden van de dokter bij het analyseren van mijn laatste bloedtestresultaten), dat ik gewoonweg kan doen wat ik wil doen. Mijn pollekes kus ik, hout hou ik vast, want het mag zo wel nog eventjes blijven. 
(BOOYAH! omdat ik een overschot aan ijzer heb, 
omdat mijn cholesterol perfect staat 
en omdat ik géén B12-tekort heb, 
ook al eet ik geen vleesjes en visjes, mwhahaha!)
Afgelopen weekend heb ik mijn batterijen opgeladen. Ik wist niet eens dat ze plat waren, maar zondagavond viel ik overgelukkig in slaap. 
Waarom ik me dan zo opgeladen voel?
1. de eerste copywritingles van het schooljaar (jeej, ik zie ‘t zitten!)
2. bediend worden door mijn persoonlijke aan-huis-chefkok (man, zo lekker!)
3. gauw energierepen maken (= mijn favoriete brandstof)
4. daarna naar het verjaardagsfeestje van mijn mama (jeej, wederzien met familieleden-die-ik-te-weinig-zie)
5. daarna naar een feestje in Pulp Fiction-thema, met meubels en decoratie van de lokale Kringwinkel (jeej voor tweedehands!), rode nagellak en lippen, zwarte pruiken  en fruitige drankjes. 
Zondagochtend repareerde ik een paar broeken op het Deelfeest + Repair Café op de Gentse Korenmarkt. Content en in mijn element, met walletjes en rode nagellak als herinnering aan de avond voordien. (6)
(foto van het GMF)
Bij thuiskomst las ik het artikeltje dat zaterdag in Het Nieuwsblad verschenen was, over ons Hotel en de Goed Gezien-actie. (7)
En daarna verkenden we met de leukste Kim die ik ken (alhoewel ze dat zelf niet gelooft als ik haar zo noem) het bos in de buurt van het huis dat we gekocht hebben. En schoon dat het ginder is zeg! (8) Later op de avond (‘t was al donker) voederden we onszelf en twee vrienden die zo zot zijn om op zondagavond te tennissen (allez, respect hoor!) pittige pompoen-tomatensoep met bootrammen. (9) 
Voilà, opgeladen en klaar voor een wel heel belangrijke vergadering met de uitgever op maandagnamiddag – maar daarover later meer!
Volgend bericht
Vorig bericht

8 reacties op “Booyah! x9

  1. Klinkt goed allemaal 🙂 Wat lekker dat je zo goed in je vel zit! Deed je dat bloedonderzoek gewoon voor de zekerheid, omdat je vegetarisch eet? (Nieuwsgierig, ik hoef niet te weten waarom als het een andere reden was natuurlijk :P)

  2. Heel cool dat Hotel Insectopia zoveel in de media komt! En hoera voor het bloedonderzoek (ik ga om de drie maanden bloedgeven en heb soms wel last van een ijzertekort.. als je nog tips hebt 😉 )

Reageer