Boodschappen van een zeker nut

‘t Is maar dat ge ‘t weet: Style Me Green deed de boeken toe. Een beetje jammer van mijn olifantendracht, maar c’est la vie van een vrijwilligerswerker, denk ik, zo af en toe iets doen dat uiteindelijk niet veel verschil maakt 🙂 Sinds midden augustus ben ik daardoor weer een vrijer mens, dat is ook wel plezant natuurlijk. Het is leuk geweest, maar Cristina heeft goeie andere plannen!
Dat betekent dus: ik blog niet meer voor Style Me Green. Ah ja, logisch, niet waar?
Dat betekent ook: nu moet ik niet meer beslissen of ik alhier of alginder een groen getinte blogpost publiceer. Enkel OF ik hem alhier publiceer. 
Dat betekent ook: ik zal een paar recentere blogposts van alginder publiceren alhier. Mijn excuses op voorhand voor wie die herhaling niet leuk vindt. Leer ermee leven, aub. De firma dankt u. Want zo zijn we wel, natuurlijk.

Oh, en raad eens wie het T-shirt van de Bloemcoach beflockt heeft. Ik zal het al verklappen: ikke!

Volgend bericht
Vorig bericht

5 reacties op “Boodschappen van een zeker nut

Reageer