Verblijdingen [5]

Het mandje gemaakt uit het overschotje van de Hail to the snail-wanten.
Patroon (alhoewel het echt simpel is): hier (gezien bij Pernel)

Een pakje van Celestine
– met blauwe oorbelletjes
– een interessant artikel, over Earthships
– de eco-bijlage van de Gazet van Antwerpen van enkele weekends terug, want daarin stond ik met Cristina en Katrijn als 3/4 van Style Me Green en Celestine liet me weten dat ze me was tegengekomen in de krant, maar ik had het artikel nog niet gezien – en kijk, ze was zo vriendelijk om mijn nieuwsgierigheid te voeden 🙂

Nog een pakketje: en wel fotowenskaarten van Suzette! Enkele maanden geleden won ik een give-away en vorige week vond ik deze mooie kaarten in de brievenbus. Een mooie bestemming wordt nog gezocht. (Ik ben namelijk niet van plan ze allemaal te versturen, ik ga ze – hoe egoïstisch van mij – houden en ergens hangen of zo…)

 En verder:

W.I.P. (work in progress)

nog een W.I.P.

plannen
en het begin van veel lekkers (volgend jaar dan toch)
Volgend bericht
Vorig bericht

5 reacties op “Verblijdingen [5]

Reageer