Bijna klaar*: een thuis

Exact drie jaar geleden hadden we besloten dat het onmogelijk was om ons eigen huis te bouwen en waren we op zoek naar een tweedehands huis. Wisten wij toen veel dat we toch nog – en vrij toevallig – een betaalbaar stukje grond zouden vinden en drie jaar later alsnog ons eigen huis aan het bouwen zijn. Het is een hindernissenparcours geweest, en het avontuur is nog niet ten einde, maar boy oh boy, het resultaat wordt nog geweldiger dan we toen droomden. Zo zag het er vorige week nog uit:

huis-werfpraatjes-18-08-2016

Woot woot, jaaaa!

Het wordt hoog tijd dat er nog eens een update op onze Werfpraatjes-blog komt, dat ook, ja!

* Wees gerust, ik besef dat de meeste huizen nooit klaar-klaar zijn. Maar wel ‘klaar’ genoeg om erin te wonen, natuurlijk. We hopen tegen het einde van dit jaar te kunnen verhuizen. Bijna, dus. Fingers and toes crossed en al!

 

P.S.: het is hier stilletjes geweest, want ik voel(de) me niet zo goed. Maar daarover schrijf ik nog weleens, want schrijven helpt. Altijd. Hoe gaat het met jullie intussen?

Volgend bericht
Vorig bericht

13 reacties op “Bijna klaar*: een thuis

 1. Waw, nog veel succes!! Ziet er mooi uit. En veel beterschap ook. Ik zou ook weer aan het schrijven moeten gaan, want zoals je zegt helpt het altijd. Zit al even geblokkeerd, ook omdat ik me niet zo geweldig voel door omstandigheden. Hmmm ik hoop dat deze aanmoediging van jou me misschien weer in gang kan trekken 🙂

 2. Dat ziet er goed uit daar, hoera!
  Ik las al wat van je comments bij anderen waaruit bleek dat het niet echt geweldig ging. Doe maar rustig aan, wij hebben geduld, maar als je klaar bent om te schrijven: doen! Want schrijven helpt inderdaad altijd.
  Ik heb ook nog enkele blogposts in mij zitten, maar de tijd is nog niet rijp om ze effectief te schrijven. Eerst zien hoe alles evolueert voor ik weer de persoonlijke toer opga met mijn blog.

 3. Om even op je laatste zinnen te reageren: veel liefde, tijd, hoop, moed, … of wat jij ook nodig hebt om je beter te voelen. Vul zelf maar de puntjes in en weet dat ik je dat dan toewens!

 4. Gek hoe snel dat gaat! En tof dat jullie samen kiezen om zo ecologisch te bouwen (hier zal nog wat overtuigingswerk nodig zijn daarvoor).
  Hopelijk voel je je snel terug beter!

 5. Gelukt en gelezen, en meteen gezien dat m’n reactie op Facebook beetje mis was, want gaat over bouwen ipv verbouwen 😉 maar ook daar geldt hetzelfde denk ik 😉 en voor de rest moet je vooral heel hard luisteren naar wat jij zelf nodig hebt, altijd, en nog meer als het moeilijk gaat. En schrijven helpt idd, altijd, heb ik zelf ook al ervaren! Zorg goed voor jezelf, en we zien het wel als de tijd er rijp voor os om het ook hier neer te pennen… Veel moed he! Hier gaat het trouwens ook niet altijd even goed, heb best wel last met het zoeken van evenwicht in ons nieuwe leventje in Amerika… Ach ja…

 6. Schrijven én praten helpt inderdaad. En in moeilijkere tijden ken je je vrienden. Tegen het einde van het jaar, als we onze draai weer een beetje gevonden hebben, doen we van feestje in dat nieuwe huis, met taart. Deal? 🙂

Reageer