Art d’Eco feat. Zoë, Iris en Emmy

Vorige week liet ik jullie al kennismaken met de eerste drie dames die te gast zijn in Art d’Eco. Vandaag stel ik graag de drie beauty queens van het boek voor. Zoë, Iris en Emmy zijn dames met een liefde voor schoonheid, vanbuiten én vanbinnen. Onder andere, natuurlijk.

Zoë, Iris en Emmy zijn, net als de vorige drie, alweer fantastische dames, uiteraard. Drie dames ook, die ervoor zorgen dat ik het jammer vind dat autorijden zo milieu-onvriendelijk is en dat het openbaar vervoer niet beter in elkaar zit. Ja, ik zou mij anders wel vaak zien binnenspringen, voor een theetje, wat gepruts met kokosolie en karitéboter of kabukikwasten, mwhaha.

Wat ze precies voor het boek geschreven hebben, tja, dat lezen jullie binnenkort.

Zoë Van Quickelberge (zolea.be) is wirklich begeistert oftewel überenthousiast over schoonheid. Haar verzorgingskast staat voor 60% vol met natuurlijke cosmetica uit de winkel, voor de rest met zelfgemaakte crèmes, zeepjes, maskers, balsems en scrubs. Zoë is duidelijk al even bekommerd om wat ze op haar lijf smeert als yours truly. Op haar blog inspireert en informeert ze haar lezers. Reden genoeg om haar als partner-in-zelfmaakcosmetica- crime te kiezen, toch?

(foto door Zoë zelf)

Iris Van Dessel is dé deskundige wat betreft natuurlijke cosmetica, met meer dan tien diploma’s onder haar arm. Ze is zo een van die madammen die ik met veel plezier op een piëdestal zet. Alhoewel ze daar natuurlijk maar weinig zou staan doen. Achter de toonbank of aan haar computer is ze beter in haar element: als raadgeefster, als eeuwige studente en als gedreven verkoopster van Goede Producten (via druantia.be).

Emmy Van Daele is een van mijn grootste idolen. Ze is de meest leergierige doenster die ik ken: ze gaat naar congressen over gezonde voeding, ze combineert verschillende universitaire opleidingen, ze verspilt nauwelijks tijd via de sociale media, ze volgt workshops en cursussen à volonté (van upcycling over zelfmaakcosmetica tot gezonde voeding)… Ja, soms ben ik zowaar jaloers op al haar kennis. Emmy is ook een meisjemeisje: af en toe tut ze zich graag op – op voorwaarde dat die make-up aan haar eco-voorwaarden voldoet!

(Emmy heeft geen blog, maar je kan haar wel op Pinterest volgen)

Volgend bericht
Vorig bericht

4 reacties op “Art d’Eco feat. Zoë, Iris en Emmy

Reageer