Art d’Eco feat. Sofie, Sara en Isabel

Kijk eens aan, alweer drie schone madammen met wie ik jullie kennis kan laten maken. Toevallig ook drie brillendames, blijkbaar. Drie dames die me jaloers maken omdat zij er wél mooi uitzien met een bril. Ik hou wel van mijn lenzen hoor, maar nen toffen bril, da’s ook wel eens leuk.
Goed, genoeg over brillen. Sofie, Sara en Isabel werkten mee aan het lekkerste hoofdstuk van het boek. Oh ja, Sofie nam trouwens het grootste deel van de foto’s voor het boek, dus ja, dit is de Sofie over wie ik al eerder schreef, de Sofie met wie ik uuuuuren doorbracht, meestal schaterlachend en soms ook even serieus. Sara bakte de lekkerste pannenkoeken OOIT en bij Isabel bleven we nog een tijdje na de fotoshoot hangen. Zo gezellig, zo plezant.
Oh, Sara brengt trouwens binnenkort het eerste De Groene Keuken Magazine uit. Keispannend en al!

 

 

Sofie, of Fieke, Ballieu (fiekefatjerietjes.wordpress.com) is bakster van goddelijke zoetigheden. Meer nog: van 100% plantaardige, goddelijke zoetigheden. Haar blog is dé blog die me altijd weer doet watertanden, die me inspireert, die me elke keer goesting doet krijgen om direct mijn kookschort rond mijn heupen te zwieren. Ik vind eigenlijk dat ze gewoon zelf een bakboek moet schrijven.

 

Sara Surinx (degroenekeuken.be) komt helemaal tot rust in haar groene keuken. Of in de armen van haar man, maar daar heeft ze het niet over op haar blog. Natuurlijk niet. Daar deelt ze ALLES wat met plantaardig eten te maken heeft. En meer. Haar keukenexperimenten gaan van appelcake zonder ei tot zoete aardappel in de oven (yum!). Hoorde ik daar iemand ‘FEEST!’ roepen?!

 

Isabel Van Bergen (greenwayoflife.wordpress.com) is eigenlijk een beetje mijn dubbelgangster. Allebei eerder klein van gestalte, met bruin haar – nu ja, ik geef het mijne graag een kleurtje – en volledig into duurzaam leven. Haar blog loopt over van de duurzame tips voor het dagelijkse leven. Daarnaast schrijft Isabel af en toe over zelfmakerij, bijvoorbeeld over Scrabble-onderleggertjes of over haar zelfgemaakte tuintafel uit palletten (hoe stoer is dat?!). Ook voor Art d’Eco stroopte ze haar mouwen eventjes op.
Volgend bericht
Vorig bericht

4 reacties op “Art d’Eco feat. Sofie, Sara en Isabel

  1. Jij draagt lenzen? Haha, zo goed kennen we elkaar dan toch nog niet na al die uren samenwerken :-).
    Het was fun, fun, fun, en ik heb er nog altijd spijt van dat ik in de haast van het foto's maken niet heb kunnen proeven van Sara haar pannenkoeken…

    1. Dan moeten we binnenkort nog eens afspreken Fieke, dan zorg ik voor pannenkoeken à volonté!

      Superfijn om kennis te maken met alle andere gastschrijfsters 🙂 Ik kan niet wachten tot het boek verkrijgbaar is!

Reageer