Art d’Eco feat. Leen, Lies, Sarah en Mieke

De vierde en laatste blogpost over de dames die aan Art d’Eco meewerkten alweer zeg! De laatste weken zijn voorbij gevlogen, nietwaar? En kijk eens aan: deze vierde blogpost gaat over vier dames, wat een toeval. Alweer vier geweldig toffe madammen trouwens. 
Deze keer kan ik eigenlijk weinig toevoegen om de dames in te leiden. Sarah is een van mijn ex-StyleMeGreen-maatjes, Leen, Lies en Mieke zijn drie blogidolen. En ik ben zo content dat ze alle vier wilden meedoen. Het was ook alweer ZO aangenaam en gezellig om de dames te bezoeken, om hen (nog) eens in het echt te zien, om hun prachtige huizen te bewonderen. In tijden van nesteldrang en bouwplannen is het extra plezant om uitgenodigd te worden (of nu ja: jezelf uit te nodigen) in de nestjes van anderen, dat begrijp je wel.
Goed, catwalktime!

Leen Kestens, ofwel Juffrouw Sanseveria (juffrouwsanseveria. blogspot.be), is een brok levenslustigheid. Leen doet je met gemak (schater)lachen, met haar woordenschatkist, met haar guitenstreken waarover ze weleens blogt en met haar prutserijen, want die eindigen af en toe in hilarische maaksels. Haar project hier is duidelijk een uitzondering, de man des huizes had ook iets te zeggen. Een duurzame uitdaging schuwt ze niet – zoek haar kerstboom van 2013 eens op! – noch bommastofkes, noch rommelmarkten. Een vrouw naar mijn hart, jawel.

Liesbet Van Gompel, maar zeg maar Lies (villalies.blogspot.be), beschrijft zichzelf als chaoot, babbelkous en curieuzeneus. Als ik aan Lies denk, denk ik: vrolijke, vlijtige, vlotte madam. Haar blog barst van de ideeën en inspiratie voor naaisels – meestal met een groen tintje. Oh ja, Lies recycleert en recykleert met enthousiasme en een dikke brok liefde voor de materialen en hun oorsprong. Andere Grote Liefdes: retro, haar drie kinderen, Lief en Sirius of kort ‘Suske’, de poes.

Sarah Braekman houdt van groen doen en van positief activisme. Dierenwelzijn, het milieu, de rechten van de mens, het zijn onderwerpen die haar bezighouden en waarmee zij zich actief bezighoudt. In combinatie met een journalistieke opleiding in de achterzak van haar fair trade jeans levert dat vrolijke schrijfsels in verschillende tijdschriften op. Onderweg heeft ze dan ook meestal haar tablet mee, om te lezen of om te schrijven. En om treinritten interessant te houden.

Mieke Boone (boomieboomie.blogspot.be) haakt, breit, naait, recykleert, fabriceert kraamcadeautjes en knutselt weleens met prutsmateriaal waarvoor een portie geduld noodzakelijk is. Dat laatste is geen gigantisch probleem, want deze vrouw is de rust zelve. Hoe kan het ook anders, met een gezin dat haar zo gelukkig maakt? En niet te vergeten: haar *gecensureerd*, want – een poging tot – een opgeruimd huis is een opgeruimde geest.
Volgend bericht
Vorig bericht

7 reacties op “Art d’Eco feat. Leen, Lies, Sarah en Mieke

    1. Er valt niet veel te snappen hoor, maar het project stond daar en we wilden het nog even geheim houden 😉

      En nog efkes, nog efkes! Nu gewoon keihard duimen voor Severien, want de laatste loodjes vallen allemaal op haar schouders 😉

Reageer