Art d’Eco: blader mee en koop het!

art-d-eco-cover-kelly-eeckhaut

 

224 pagina’s zelfmaakplezier. Het was een werk van lange adem, begonnen als een project van twee, maar uiteindelijk maakte, zwoegde, schrapte, twijfelde, vloekte, schreef ik alleen – met uitzondering van de gastbijdrages van 13 geweldige dames: Cleo, Katrijn, Elisse, Zoë, Iris, Emmy, Sofie, Sara, Isabel, Leen, Lies, Sarah en Mieke.

Het was een van de spannendste projecten die ik startte, en amai zeg, ik ben echt content dat het er is. Dat het er is, ja! Woehaaa!

Kom, we gaan eens bladeren!
Eigen kind, schoon kind, zeggen ze. Wel, ik vind het een wreed schoon kind! Allemaal dankzij Sofie en Severien, fotografe en vormgeefster van dienst.
Wie een exemplaar wil dat ik betast heb, mag mij mailen. Ik verstuur dan je boek (voor 22,50 euro + 4,50 euro verzendkosten), met of zonder persoonlijke boodschap. Bezorg mij je adresgegevens, ik bezorg jou de betaalgegevens, de post zorgt hopelijk voor de rest.
Tweeëntwintig en een halve euro voor massaal veel stap voor stap-handleidingen, ideeën en inspiratie, daarvoor kunt ge niet echt sukkelen, me dunkt.
Maak je iets uit Art d’Eco? Of laat je je voor een project inspireren door het boek? Blog erover, laat het mij weten en verblijd mij!
Volgend bericht
Vorig bericht

17 reacties op “Art d’Eco: blader mee en koop het!

Reageer