Allerlei kleine prutsen

Met andere woorden, ‘t gaat hier om puur archiefmateriaal. Een beetje vanalles, met als rode draad ‘gemaakt uit restjes’ …

Gathered clutch van Noodlehead (maar dan met dubbele gathering), gemaakt van kleinere restjes die ik eens meteen weg wilde.

gathered clutch

Nog een simpel ritstasje volgens de handleiding van Miss Stik, met het resterende stukje stof waarmee ik mijn ministrijkplankje overtrokken heb, want ik wilde het ook meteen ‘weg’…

 

simpel ritstasje

Een speldenkussentje voor de Viking. Ik gebruik nog altijd mijn eerste speldenkussentje, want het blijft heel handig, maar toch merkte ik dat ik vaak speldjes niet meteen in mijn kussentje op mijn linkerarm pinde, dus een extra kussentje komt wel van pas.

speldenkussentje voor de Viking

 

Een toilettas, want ik vond dat zo’n mooi modelletje, en zo handig met die hengsels. De hengsels en de binnenstof (ex-tafelloper) zijn kringloopvondsten, de biokatoenen buitenstof komt van bij Vermiljoen, de rits van bij Sew Natural.

 

toilettas

 

Volgend bericht
Vorig bericht

Reageer