4/5

Zo af en toe moet het gebeuren: UFO’s afwerken. Deze keer waren de gelukkigen het autokussen dat enkel nog gevuld en dichtgenaaid moest worden en mijn Shaun The Sheep waarvan enkel nog de kop en ledematen aan het lijf moesten worden gezet. Hooguit een uurtje werk.

De auto! Leuk patroontje, maar ik had meer mijn tijd moeten nemen. Ik was er op een toch al late avond aan begonnen met het naïeve idee om het die avond zelf nog meteen af te werken. Dat is duidelijk merkbaar aan de afwerking. Of zal ik de gladheid van de stof de schuld geven?

P1140346

P1140345

Materiaal

100% tweedehands en restjes, vulling uit een tweedehands versleten kussen

Patroon

noodlehead

… en het schaap! Toen ik dit patroon op Ravelry tegenkwam, voegde ik het zonder aarzelen aan mijn favorieten toe – zo’n cool schaap! Achteraf, toen het schaap bijna af was, ontdekte ik pas dat het niet zomaar om een schaap ging, maar om Shaun The Sheep, uit de mij onbekende gelijknamige Britse kindertv-serie. Door mijn kleurkeuze heb ik echter niet Shaun gehaakt, maar, laat ons zeggen, zijn nonkel – of misschien nog beter: zijn opa, want door de plaatsing van de voorste poten lijkt het een beetje alsof zijn kop voorovergebogen hangt… (alweer te snel willen zijn, aj aj aj!)

sheep

sheep

Materiaal

100% tweedehands, vulling = restjes stof

Patroon Shaun The Sheep

Purplelinda Crafts

Dat betekent trouwens dat ik nog één knuffel in 2011 moet maken voor mijn 10 in 11-lijstje. Ik twijfel nog wat precies, tips worden geapprecieerd.
Volgend bericht
Vorig bericht

8 reacties op “4/5

Reageer