12 in 12

Ik heb enorm veel goesting in 2012. Mijn agenda ligt al een paar maanden klaar, hier en daar staan al wat dagen ingevuld en eindelijk, sinds 28 december om precies te zijn, is hij officieel in gebruik genomen. 2011 was leuk, daar niet van, maar toch, ik heb om de een of andere redenen veel verwachtingen van 2012…

Op de creatieve agenda staat ook al het een en het ander. 
1. het lijstje van 10 in 11 afwerken, ‘t is te zeggen mijn paar sokken afwerken, deze broek nog altijd maken en het worstzakje eindelijk eens aan elkaar stikken… – de sokken zijn nog afgeraakt in 2012, de broek en het worstzakje worden meegenomen naar 2013 😉

2. polswarmers maken, zoiets (als in: één kleur, fijn, lang)
3. beenwarmers maken, korte en heel misschien ook lange 😉het zijn korte geworden!
5. een truitjegelukt!
6. iets met knopen
8. nog een paar knuffels voor het Poekie-project maken (de 6 die ik maakte in het kader van 10 in 11 stuur ik ook op)
9. nog een paar sjaals breienniet een paar, wel eentje én gehaakt
10. en een muts uiteraard ook! Al weet ik nog niet goed dewelke…af!
11. iets voor mezelf in hét Monaluna-vossenstofje, maar de twijfel is gigantisch… eerst zou het een rokje worden, dan een tas, dan gewoon een dekentje…  – en uiteindelijk werd het toch maar een rokje 😉
12. nog een paar lapjes voor het wildbreiproject!gelukt!

Wensen jullie mij veel succes? 😉

Volgend bericht
Vorig bericht

20 reacties op “12 in 12

  1. Gelukkig nieuwjaar 🙂 Ik kijk altijd met veel interesse en bewondering naar je prachtige creaties. Ik merk dat wanneer ik je foto's bekijk ik zelf erg veel zin krijg om creatief aan de slag te gaan (eerst maar even een naai/haak/breicursus volgen vrees ik ;)).

  2. Ik wens u ook ongelooflijk veel succes, wat een gigantische lijst! Die tweede (okergele) muts vind ik het tofste! Ge moogt er altijd ook eentje voor mij breien (maar dan in een andere kleur, want ik heb al een gele 😉 ) We kunnen misschien ruilen dan! Hihi.

    Die lamp met die knoopjes is ook tof trouwens!

  3. Wat een plannen! Waauw, ik kijk er al naar uit. Ik kan dat niet zo plannen, daar krijg ik stress van… Ik maak wel waar ik op dat moment zin in heb. Niettemin heb ik wel enorm veel respect voor zoveel voornemens! Ik wens je een jaar toe vol energie om al die plannen te verwezenlijken!

Reageer