12 in 12 wordt 5 in 12

Aangezien ik mijn 12 in 12-lijstje niet heb afgewerkt in 2012 (klets op de poep!), neem ik het gewoon mee naar 2013. Dit jaar maak ik geen 13 in 13-lijstje op, want er moet hier ondertussen wel een boek geschreven worden hé!
Laat ik beginnen met te laten weten dat de cirkelsjaal nog altijd met plezier gedragen wordt. Maar een colsjaal leek me ook wel handig, want korter en minder kans dat hij in de soep valt, om maar iets te zeggen.

Dus nam ik de resterende bollen biokatoen van mijn eerste 12 in 12-project, intussen mijn favoriete beenwarmers. Ik haakte maar wat in het rond, enkele toeren vasten, afgewisseld met een rij met een speciale steek, weer vasten, weer wat specialer, en zo verder. Tot de tweeënhalf bollen opgehaakt waren.

En dan kwam de twijfel. Like? Like half en half? Dislike?

Ach ja, time will tell. En een combinatie met andere kleding misschien ook?

Volgend bericht
Vorig bericht

17 reacties op “12 in 12 wordt 5 in 12

 1. Ja, ik vind de sjaal ook dik oke! Dus als je besluit om hem van de hand te doen, wil ik je mijn adres wel geven 😉
  Misschien kun je hem combineren met een ander vestje, kwestie van alle lichaamsdelen warm te houden.

 2. Haha, het betere mimiek werk!
  Ik weet wat er mis aan is: hij had toch dubbel gemoeten, niet?
  Ik doe de uwe/mijne altijd dubbel: lekker warm, valt niet in de soep en decoratief!
  Zo'n dubbele sjaal zit er minder zielig uit dan een enkeltje, denk ik, want van steek en kleur is hij tof!

 3. Haha, leuke foto's! Niet zo twijfelen, ik vind hem heel leuk! Misschien is hij wel nog iets leuker als er geen 'bloot vel' onder te vinden is, dus met een truitje met hogere sluiting ofzo 🙂

  1. Ha, maar dat heb ik dus niet, want ik heb het meestal (te) warm 😉 De enkele truien die ik heb, zijn 'ingesneden', coltruien kan ik niet verdragen. Daarom dus een colsjaal, omdat je dat gemakkelijk kan uitdoen als je het alweer te warm hebt 😉

 4. Man Kelly, gij kunt gewoon direct meedoen met de foto-strip in de joepie jong. De sjaal vind ik wel tof hoor, eerder iets voor een lentedag? Nu het de stenen uit de grondvriest doe ik mijn dubbel exemplaar niet meer uit.

 5. Hij mocht wat meer volume hebben, of langer zijn zodat je hem kan ronddraaien. Maar toch is ie geslaagd hoor, ik heb een jas waar de col zeer tof op zou staan. Ha! 🙂 Ik heb onlangs ook een cirkelsjaal afgemaakt waar ik niet 100% zeker van ben, maar ik verander 'm niet hoor! :p Da's deel van het leerproces zeker!

  1. Ik had hem eigenlijk ook wel volumineuzer in gedachten, maar ja, dat komt ervan als je begint met restjes he… Ik had er beter mee gebreid, dan was hij wel wat groter geworden!

Reageer