Van 10 naar 1

Ik zag bij de andere Kelly een stokske dat ik zo tof vond om te lezen dat ik het maar gewoon rap efkes ving. Van 10 naar 1 en voilà, als ge alles leest, weet ge weer wat meer over mij.

10 dingen over mezelf

plantrekker | lijstjesmaakster | chillaxer | meestal goedgezind | luistert quasi constant naar muziek | getatoeëerd | yogini | stil in ‘t begin maar eens ik loskom … | omringt zich zo veel mogelijk door positieve mensen | moest vroeger altijd het laatste woord hebben en nu soms nog

9 dingen die ik leuk vind

chillen | vegan ijsjes | naar goei muziek luisteren met goei luidsprekers en in goei gezelschap | dansen tot mijn voeten serieus zeer doen | lachen | snel rijden | paardrijden van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat (‘t is wel zéér lang geleden) | dingen maken | radslag doen in zacht gras

8 dingen die ik niet leuk vind

dat er zoveel fucking pijn in de wereld is | stress | (bijna) omvergereden worden | dat ik zo’n zwakke maag heb | ongevraagd advies | administratieve rompslomp | kotsen | niet genoeg tijd hebben

7 plekken waar ik graag ben

in de armen van Stefan | thuis | in gelijk welk zwembad | op de rug van een paard | in de tuin van mijn papa | bij mama in de zetel of aan de feesttafel | in de zetel bij mijn schoonzus en haar lief

6 manieren om mijn hart te winnen

als ge uzelf niet te serieus neemt | droge humor (en natte ook wel) | als ge uzelf durft te zijn en u niet te veel aantrekt van wat de rest van u vindt | door lekker eten te maken waar ik niet ziek van word | als ge u volledig kunt laten gaan op de dansvloer | goei muzieksmaak

5 plaatsen waar ik nog/terug heen wil

terug: Budapest
nog: Berlijn | Scandinavië | zo’n tropisch paradijs waar ge kunt douchen tussen de planten en met zo’n infinity pool (but not really want dan zou ik wellicht nooit nog terug naar huis willen) | ehm … nu moet ik al eens denken want ik ben niet zo’n reiziger … de plaats waar het zotste zwembad ter wereld is misschien?

4 dingen waar ik niet zonder kan

mijn laptop met internetverbinding | chocolade (I know) | muziek | een fiets

3 lievelingsliedjes (in willekeurige volgorde)

Bullet With Butterfly Wings van Smashing Pumpkins | We Can Only Live Today van Netsky | Nothing’s Gonna Hurt You Baby van Cigarettes After Sex

2 wensen

gezond oud worden | wereldvrede en al

1 laatste woord

booyah!

Volgend bericht
Vorig bericht

15 reacties op “Van 10 naar 1

    1. Oeh ja, in de zomer moet je zeker gaan! Ik was er drie zomers geleden en ik ben echt een beetje verliefd geworden op die stad (en dat wil echt iets zeggen voor iemand die liever de natuur dan de stad opzoekt).

    1. Ik heb mezelf jaren geleden voorgenomen dat ik dat altijd wil blijven doen (nu ja, zolang mijn lichaam het me toelaat dus). Dus bij elke gelegenheid die ik krijg, is ‘t van dat! 🙂

  1. Heerlijke antwoorden! Chocola! Snel rijden! (op een veilige manier natuurlijk, maar toch: zo tof! 🙂 ) Radslag! (niet dat ik het kan, maar ik bewonder mensen die het wel kunnen 🙂

    Zou het gaan om een zwemvijver te maken in jullie tuin? Of neemt dat teveel plek in? Want als je zo graag water hebt, lijkt mij dat wel zalig! ‘t Is eigenlijk ook een van de redenen dat ik zo blij word van hier te wonen: er is altijd wel ergens een rivier of een meer in de buurt waar ik in kan duiken 🙂

    1. Een zwemvijver staat inderdaad op het lijstje van ‘dit zouden we wel willen in onze tuin maar we moeten nekeer checken of het betaalbaar is en al’. Anders wordt het een ‘buitendouche’ 🙂

Reageer