Recepten van de maand: februari 2013

Deze maand at ik voor het eerst:

linzen-broccolicurry van EVA: niet slecht, maar iets te weinig smaak (ondanks wat extra kerrie enzo, misschien een pepertje of paprika erbij?)

primal fudge, voor de chocoladeliefhebbers, ingrediënten: cacao, kokosolie, amandelpasta, agavesiroop en vanille-extract, ’t is te zeggen: hemels!

– een Kelly-versie van de Chocolate Cream Pie, eerbiedwaardige concurrent voor mijn andere favoriete chocolade-slagroomtaart

bron foto: Healthy Happy Life

Bounty-achtige kokosrepen: iets te zoet voor mij, dus volgende keer minder agavestroop

bron foto: Chocolate Covered Katie

deze suikervrije appeltaart – die Stefan maakte en die zeer geslaagd was

bron foto: Natuurlijk Veganistisch!

verwarmende maaltijdsoep met linzen en pasta van De groene prinses: zeer lekkere smaak, maar ik voegde toch nog redelijk wat water toe

foto (c) De groene prinses

prei met spinazie en curry: reden 1 om Veg! te kopen

foto (c) Photo-copy

kikkererwten met prei en rode kool van Jonge Sla: niet meteen wauw, maar misschien was dat doordat ik geen kaas toegevoegd had

foto (c) Jonge Sla
Volgend bericht
Vorig bericht

2 reacties op “Recepten van de maand: februari 2013

  1. Mmmh, alweer ne keeper! Bountyachtige kokoskoekjes? ZALIG! En ik ben wel een beetje een zoetebek, dat kan er bij mij altijd in 🙂 Die pasta ziet er ook allemaal superlekker uit!

  2. amai seg! Dat ziet er allemaal ongelooflijk lekker uit!!!

    Je mooie kussenhoesje is aangekomen! Het ziet er zo mooi uit! Ik ga snel op zoek naar een vulling ervoor. superhard bedankt!!